APICMO nyaéta parusahaan farmasi ngamekarkeun antara konci obat anyar. Hal ieu fokus kana nyadiakeun sistem lengkep jasa sintétik jeung ngaropéa pikeun panalungtikan ubar jeung agénsi ngembangkeun jeung pausahaan farmasi.

Wilujeng sumping di APICMO biokimia Nyarita.

Ihtisar Company

APICMO nyaéta parusahaan farmasi specializing di antara konci pikeun panalungtikan tur ngembangkeun Onkologi anyar, nyadiakeun ngembangkeun sistem, kustomisasi sintétik, produksi masal sarta jasa lianna pikeun panalungtikan ubar na ngembangkeun lembaga jeung pausahaan farmasi; APICMO di kimia, biologically derived antara farmasi, API tur fines Kamajuan bahan kimia, kontrol kualitas, manufaktur cGMP, manajemén proyék, sarta pamasaran boga kaunggulan pohara kuat.

APICMO ngabogaan tim R & D kuat sarta élmuwan ngalaman - Dr. Jack. Simkuring boga pabrik produksi badag skala na manajemén ngembangkeun bisnis tim. Anggota manajemén tim APICMO téh lolobana ti nagara berkembang kayaning Amérika Serikat, Éropa jeung Jepang. Leuwih ti 10 taun pangalaman industri di pausahaan farmasi multinasional. Sanggeus leuwih ti sapuluh taun akumulasi pasar, APICMO boga basa lega gawé babarengan dina industri antara farmasi.

Leuwih lengkep ngeunaan AS

jasa APICMO

sintésis ngaropéa tur kaserang R & D

APICMO nawarkeun jasa nu patali underpinned ku kawijakan ketat kami on intelektual Harta (IP) panyalindungan, pikeun mastikeun proyék nu diatur dina kaayaan rahasia strictest.

Leutik skala & manufaktur badag skala

Dina taun kaliwat, APICMO geus nyadiakeun beredar ngaropéa sintésis jeung manufaktur jasa. jasa kami Bulan ti milligram urang tumpak leutik mun ton jasa manufaktur badag skala.

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar

APICMO pikeun Narkoba Papanggihan mangrupakeun leyuran kognitif dumasar-awan, éta nganalisa pangaweruh saintifik tur data pikeun nembongkeun ka sambungan kanyahoan sarta disumputkeun nu bisa ngabantu ningkatkeun likelihood breakthroughs ilmiah.

Prosés R & D tur ngembangkeun jalur anyar

Tim ngembangkeun kimiawi urang, comprised leuwih ti ilmuwan 50 di Cina, nu ngaleuwihan ekspektasi ti paling proyék nangtang, karya dina kaayaan-of-nu-seni laboratorium dilengkepan ku prosés panganyarna na instrumentations analitik.

Urang Dupi dipercaya Ku Anjog Pausahaan Dunya urang

2016. Tujuan ku Laboratorium panghargaan

Sintésis sarta aktivitas antitumor evaluasi steroidal sulfat kertas asam natrium jeung oxime sanyawa mibanda aktivitas antitumor.

2018. supplier pangalusna

rentang Service: ti miligram jeung ratusan kilogram. Simkuring boga tim sourcing sahiji anggota 10, anu menata pasar umum, nalungtik dina sagala rupa kategori produk ogé poténsial suppliers Cina, produk spésifikasi, jsb

News & Wanayasa

Laboratorium Award Winner pangalusna
Taun 2016-2017

Dipercaya jeung kasatiaan.
téknologi anyar.
Hasil positif.

DIAJAR DEUI